Vårt husbygge är snart färdigt

God dag, god dag! Såhär mitt på dagen tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er. Tanken jag har är att skriva om företaget Orgona Byggkonsult AB, det är företaget som hjälpte mig och min man när vi behövde en byggkonsult i Täby.

Som ni kanske redan vet, om ni brukar läsa min blogg, är jag och min man mitt uppe i vårt husbygge. Bygget av vårt drömhus börjar lida mot sitt slut och jag hade inte kunnat vara gladare, det här är vad vi har drömt om under så lång tid. Det har dock inte varit en enkel resa, det är mycket mer att tänka på än vad man kan föreställa sig innan man ger sig in på det. Det var nästan så att vi gav upp den drömmen när vi fick reda på hur mycket det faktiskt var, men det är som sagt vår livslånga dröm så vi valde att köra på ändå. En stor anledning till att vi faktiskt har tagit oss igenom det är Orgona Byggkonsult AB och den hjälpen vi fick från deras byggkonsult i Täby, utan den hjälpen hade vi aldrig klarat av det. Av dem har vi fått omfattande hjälp med det mesta som rör husbygget, det har varit allt från bygglov till byggkontroller. Oavsett vad det har handlat om har vi dock fått den bästa möjliga hjälpen, jag vet inte vad vi hade gjort utan dem. Som sagt lider husbygget mot sitt slut, vilket innebär att huset snart är klart för oss att flytta in i. Efter så många år känns det nästan lite overkligt att vi faktiskt har kommit till den här punkten. Om någon av er är intresserad av att få hjälp av en byggkonsult i Täby tycker jag definitivt att ni borde kolla in det här företaget.